Madal Bal siirup

Madal Bal siirup töötati välja spetsiaalselt Neera puhastava dieedi jaoks. Dieedi jaoks on see komplekssiirup on parem kui puhas vahtrasiirup. Madal Bal siirup teeb dieedipidamise kergemaks ja parandab tulemusi.

Madal Bal siirup loodi ?veitsis alternatiivmeditsiini praktikute rühma poolt, kelle eesotsas oli Sveitsi psuhholoog doktor K.A.Beyer, ruhma kuulusid veel doktor Meywald ( laane ja loodusmeditsiini doktor ja homoopaat), doktor Raabe (laane ja loodusmeditsiini doktor ja ajurveeda doktor) ja doktor Kumudini Weerawarna (ajurveeda doktor, farmatseut ja rohuteadlane). 1980-ndate alguses ostsid nad Stanley Burroughsi raamatu Master Cleanser - Lemonade diet. Euroopas levitamise õigused.

Dieet osutus erakordselt edukaks, kuid peagi jõudsid nad järeldusele, et lihtsa vahtrasiirupi puuduseks on ebapiisav oluliste mineraalainete sisaldus, mida on dieedi ajal eriti vaja. Pärast viit aastat ja sadu teste õnnestus neil luua puusiirupi segu koostis, mis sisaldab naturaalset C sordi Kanada vahtrasiirupit koos mõningate Kagu-Aasia palmisiirupi sortidega.

Uus siirup vastas kõigile dieedi nõuetele ja nad nimetasid selle oma firma auks – Madal Bal. Madal Bal siirupisegu on väljatöötatud selleks, et anda inimese organismile vajalikus koguses mineraalaineid. Vahtrasiirup sisaldab rikkalikult mangaani ja tsinki, kahte mineraalainet, mis on meie organismi normaalseks elutegevuseks väga vajalikud. Kuid palmisiirupis neid peaaegu ei ole. Teisest küljest aga sisaldab palmisiirup suures koguses kaaliumi ja kaltsiumi, mis on vajalikud meie keharakkudele õigesti funktsioneerimiseks ja seega olulise tähtsusega organismi toksiinidest puhastamise ajal. Seega pakub Madal Bal siirup ideaalset mineraalainete kompleksi.

Indias on palmisiirupi nimetus Neera. Tõlgituna on Neera ligikaudne tähendus «eluandev». Neerat on Kagu-Aasias kasutatud tuhandete aastate jooksul ning samuti kasutatakse seda meditsiinis. Neera ehk palmisiirup on Madal Bal siirupi põhikomponent. Nii nagu vahtrasiirupi tootmine on ka Neera tootmine töömahukas ja vaevanõudev. Iga päev lõhestatakse õitsvad palmitüved ja kogutakse väljavoolanud mahl. Käärimise vältimiseks muudetakse palmimahl kuumtöötlemise abil siirupiks.

Madal Bal siirupis kasutatakse Neerat, mille koostisse kuulub mitmeid Kagu-Aasia palmisorte, nagu näiteks kookospalm, troopiliste metsade arenga ja kitul palmid, nipah soopalm ja Sri-Lanka põhjaosa palmid. Madal Bal siirupis kasutatakse ainult sellist Neerat, mis on Madal Bal firma poolt kontrollitud väikefarmides toodetud. Selline tootmisviis on loomulikult kallim, kui suurtes istandustes kasvatamine, kuid see tagab siirupi kõrge kvaliteedi ja aitab pereettevõtteid toetades kohalikel kogukondadel areneda.



Samuti kasutatakse Madal Bal siirupis C sordi Kanada vahtrasiirupit..

Acer Saccharum ehk suhkruvaher on ьks rohkem kui 75-st Pхhja-Ameerika vahtrapuu liigist ja peab olema mahla andmiseks umbes 40-aastane. Suhkruvaher annab mahla ainult lühikese 4-6 nädalase perioodi jooksul märtsi ja aprilli vahel. Sellel ajal on metsad veel kaetud paksu lumevaibaga ja sellepärast on vahtramahla kogumine külmas raske ülesanne.

Igal hommikul kogutakse puudele riputatud ämbritest mahl kokku. Pärast kokkukogumist läheb vahtramahl siirupi saamiseks kuumtöötlemisse. Siirupi riknemise vältimiseks mahl kontsentreeritakse. 3-4 liitri magusa vahtrasiirupi saamiseks läheb vaja 120-200 liitrit C sordi vahtramahla. Sellises koguses mahla annab üks suur puu ühe aasta jooksul. Madal Bal siirupi valmistamisel kasutatakse ainult C sordi Kanada vahtrasiirupit, mis on kõige tumedam ja rikkalikum vahtrasiirupite sortide seas.



Kuna organism puhastub toksiinidest ja ?lakkidest, on oluline, et kogu puhastava dieedikuuri ajal ei satuks meie organismi kõikvõimalikke uusi kahjulikke aineid. Madal Bal siirupi valmistamisel kasutatakse selliste puude mahla, mis kasvavad loomulikes looduslikes tingimustes ja puhta looduskeskkonnaga regioonides. Selle tootmine on väga mahukas ja vaevanõudev töö.



100g tootes keskmiselt:

Valku 1.1g
Süsivesikuid 64.9g
Rasva 0.0 g
Energiat 264 kcal

100g tootes keskmiselt mineraale:

Raud (Fe) 12.1 mg
Mangaan (Mn) 18.9 mg
Tsink (Zn) 49.5 mg
Magneesium (Mg) 144.0 mg
Kaltsium (Ca) 358.0 mg
Natrium (Na) 457.0 mg
Kalium (K) 3963.0 mg

Osta kohe praegu
looduslikku "MadalBal" puusiirupit!